Glas til indramning

Ægte glas i høj kvalitet

Er du på udkig efter nyt glas til dine rammer? Hos Odense Indramning finder du et bredt udvalg af glas til indramning.

Vi fører selvfølgelig almindeligt standardglas, men du finder også refleksfrit-, museums- og conservation clear glas.

Kig forbi vores hyggelige butik som ligger på Tolderlundsvej 90 i Odense – kun et stenkast fra Odense Havn. Vores professionelle medarbejdere står klar til at tage imod dig, se dit emne og vejlede dig i, hvilket glas der er det bedste valg, så dit emne fremstår på skarpeste vis. Glasset har nemlig stor betydning for, hvordan dit billede, plakat, fotografi mv. påvirkes af omgivelserne mange år frem i tiden.

Find dine glas til rammer her

Glasset har til formål at beskytte dit fotografi, plakat eller kunstværk fra ydre påvirkninger, såsom støv og fugt. Det sørger også for at holde det på plads i rammen, så det hverken buler ud eller krøller sammen. Alt efter hvilket type glas du vælger, kan det også beskytte dit værk mod UV-lys, som på sigt ellers vil ødelægge billedet. 

Når du køber en af vores glastyper, er du garanteret et glas i høj kvalitet med en lang levetid til en god pris. Alle rammeglas bliver selvfølgelig skåret til efter mål. Hvis du ligger inde med et værk i et atypisk mål, er det ingen hindring – tværtimod. Vi har specialiseret os i at lave glas og rammer efter mål i mere end 25 år, og vi hjælper dig gerne, så du får endnu mere glæde af dit emne fremover.

_DSC8722

Hvilket glas skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du have afklaret, hvad du vil med dit emne – glasset kan nemlig gøre en alverdens til forskel. Hvilken type billede er der tale om, og hvor i hjemmet skal det hænge? Hvis emnet rammes af solens stråler, vil én type glas være mere relevant end en anden.

Standardglas er den mest anvendte glastype, da den kan bruges til alle emner. Vi bruger 22 mm kvalitet floatglas som vores standardglas. Glasset er ideelt til f.eks. plakater, fotos og minder, som ikke placeres i direkte sollys. Denne type glas er desuden vores billigste løsning.

Hvis du har placeret dit emne et sted i hjemmet, hvor solens stråler går ind og reflekterer glasset, kan det være en fordel at vælge refleksfrit glas til rammen. Refleksfrit glas har en mat overflade og et 2 mm floatglas.

Ligger du inde med et originalt eller meget betydningsfuldt værk, bør du vælge et glas som beskytter mod solens UV-stråler. Vores UV/museumsglas har et UV filter på op til 92 %, og samtidig forhindrer det generende lysrefleksioner.

Vil du bare nøjes med et glas med UV-filter, er vores conservation clear glas det bedste bud. Glasset har en UV-beskyttelse på hele 99 %. Vær dog opmærksom på at glasset ikke reducerer lysrefleksioner.

Vi hjælper også gerne med valg af ramme

Husk at du altid får kyndig vejledning, når du kigger forbi vores butik. Skal du have hjælp til valg af den rette ramme, som fremhæver dit emne på bedste vis, står vi selvfølgelig også til rådighed. Husk at medbringe dit emne så vi bedre kan vurdere, hvilket glas og rammeprofil der er det bedste valg.